"Happiness is only real, when shared."

Mensen, hun denken, hun emoties in relatie tot zichzelf en tot anderen: het boeit mij voortdurend. Als rollenspeler maak ik vanuit actie en interactie gedrag en achterliggende motivaties inzichtelijk.

Ruim 15 jaar werk ik als trainingsacteur en rollenspeler in assessments, trainingen, workshops en coachgesprekken. Mijn klanten lopen uiteen van industriële bedrijven, gemeentelijke instanties, overheidsinstanties, farmaceutische bedrijven tot scholen en werving- en selectiebureaus.
Een selectie van mijn klanten:
Ormit
Pi-Educatie
Tweede Kamer
ROC Midden Brabant
Gemeente Utrecht
Interselect
Divario
Leo Pharma
Driessen
Savantis
Aanbevelingen
  • Yvette is een uiterst ervaren trainingsactrice. Ze improviseert makkelijk maar houdt altijd het doel voor ogen en zorgt er zo voor dat alles functioneel is. De combinatie van haar professionaliteit en haar prettige persoonlijkheid maakt dat het heerlijk werken is met haar.
    Edwin Troost, Trainingsacteur - Stemacteur
  • “Sinds 2008 zet ik Yvette in als trainingsacteur voor diverse bedrijfsprojecten. Zij is een professional met wie het prettig schakelen is. Een paar woorden zijn voldoende voor haar om de context te begrijpen waarbinnen we werken. Ze stelt zich procesgericht op in haar aanpak wat zeer effectief werkt bij veranderingstrajecten.”
    Passion4work, Mariëlle de Graaf
  • “Yvette is met stip een van de beste trainingsacteurs met wie ik heb gewerkt. Zij weet zich goed in te leven in de situatie van een bedrijf en de leerwensen van de deelnemers. Met verve zet zij de rol van klant neer, of het nu een acquisitiegesprek, klachtgesprek of onderhandeling is. Mede dankzij haar psychologische achtergrond geeft zij doordachte en nuttige feedback. Met respectvolle confrontatie helpt zij de deelnemers in mijn workshops en trainingen om zich in korte tijd verder te ontwikkelen. Onze persoonlijke klik draagt er ongetwijfeld aan bij dat de energie in de groepen positief is. Ik kijk er naar uit om nog lang met Yvette samen te werken!”
    Divario, Danielle de Jonge
Deze aanbevelingen zijn geplaatst via mijn LinkedIn-profiel.